La puțin timp după ce am semnat actele, mi-am făcut cadou de casă nouă un soundbar asortat cu TV-ul. Are și subwoofer, prin urmare situația de sunet cere două prize. A treia e ocupată cu televizorul, a patra alimentează cutia cu net si cablu. Deci patru, plus un prelungitor, iar în casa nouă priza care ar fi trebuit să le alimenteze pe toate nu mergea!
Dar s-a reparat între timp, așa că am mai adăugat o jucărie media, pentru că de ce nu?
Introducing: Vodafone TV Mediabox!
Jucăria asta nouă e destul de mică, așa, cam cât un senviș, de l-am și întrebat pe domnul care a venit s-o monteze, „Ăăăă, asta e tot? Chestia asta face toate chestiile alea de care am citit că le face?”. Yeap, asta e tot, chestia asta mica și-o telecomandă. Se conectează la cutia de cablu si net și, bam!, face din orice Prost TV unul deștept. Dar asta nu e tot ce face, desigur.

TV-ul meu e deștept, n-avea nevoie de această adăugire. Totuși, deștept așa cum e, nu era în stare să dea înapoi emisiunea sau filmul difuzate la TV și din care ratasem câteva momente pentru că am fost un pic neatentă. Nu știu voi, dar mie, obișnuită cu app-urile de streaming, mi s-a întâmplat de multe ori să apăs butonul de derulat înapoi în timp ce mă uitam la un film la TV sau la vreun interviu cu un politician, ca să văd dacă chiar a zis ce mi s-a părut mie c-a zis, mănenemă!
Firește, eu apăsam, dar, pentru că nu eram pe vreo aplicație de streaming, nu se întâmpla nimic. Cu Vodafone TV și cutia asta mică, însă, situația se schimbă radical. Pentru că poți să dai înapoi dacă ai ratat momentul în care e dezvăluită piesa esențială din puzzle-ul vreunui film sau cine știe cine a zis vreo gogomănie la tv.
De asemenea, poți să-l programezi să înregistreze un program sau un sezon întreg dintr-un program, să faci binging la Bravo, ai stil! sau Superstar sau la ce vrei tu (și permite și stația). Bonus: dacă vezi la reluare, poți să sari peste reclame!



Telecomanda are butoane dedicate pentru Netflix, HBO și Prime, deci s-a rezolvat și asta, nu mai e nevoie să apeși de șapte ori ca să pornești aplicațiile cu pricina. Interfața e foarte prietenoasă și intuitivă, are funcție de căutare prin toate tipurile de conținut, TV, streaming și on demand­ – apropo, sunt vreo 9000 de ore de conținut pe care le ai la dispoziție la cerere. Da, nouă mii, n-am pus nici un zero în plus. Și, pentru cei interesați, interfața oferă câteva aplicații TV pentru copii – poți chiar să setezi ora la care TV-ul se închide când copilul e logat, așa că Adio, „Mai lasă-mă cinci minuuuuteeeee!”!
Bașca, există și aplicație dedicată pentru telefon (și tabletă), legată la TV, așa că poți începe să vezi un film la TV, apoi poți continua să-l urmărești în bucătărie sau chiar din cadă, pe telefon sau tabletă, sau viceversa. Și are și 4K, așa, că de asta era să uit!

Știu că se spune că ne stăpânește televizorul. Ei, cu Vodafone TV, noi îl stăpânim pe el! Mai rămâne să vină cineva cu un device pentru pisici și aproape că ne-am câștigat independența!

Toată povestea e întregită de o ofertă bună în perioada sărbătorilor: 9,90 euro/lunar pentru abonaţii noi şi 7,90 euro pentru cei care sunt clienţi Vodafone. Și mai sunt și alte cadouri de la Vodafone, până și Moș Crăciun primește unul, am văzut  eu la TV!

Share: