Ştiţi că-mi place BIZ, pentru că se străduiesc în primul rând să fie (ştiţi că printul n-o duce prea bine zilele astea) şi, mai mult, mult mai mult decât atât, să fie speciali, să aibă abordări diferite şi să propună dialoguri pentru diverse categorii cum ar fi, de exemplu, bloggerii şi companiile, sau să facă tot soiul de numere speciale şi evenimente. Îmi place că au curaj şi că, fără să renunţe la print, au investit în online.

Şi tocmai de-aia vă spun, poate nu ştiţi deja!, că între 12 şi 16 noiembrie, se întâmplă Zilele BIZ, o săptămână de lucru plină cu idei noi, oameni care au ceva de spus, aspiraţional şi inspiraţional. Astfel, luni e ziua dedicată antreprenorilor, sau Ziua Curajului, în care nume grele din business vin să povestească despre resorturile care-i împing spre succes: Aneta Bogdan, Florin Talpeş sau Radu Enache sunt doar câţiva dintre cei aflaţi pe lista vorbitorilor.

Marţi este despre tehnologie, surse şi resurse, iar printre vorbitori se află Dan Bulucea, Country Manager Google România, Gabriel Ghiţă de la MasterCard dar şi doamne care au în grijă marketingul unor branduri binecunoscute – ia vedeţi voi aici!

Miercuri e cu management, discuţia se axează, smart, pe “supravietuire pe termen scurt vs sustenabilitate pe termen lung” şi printre invitaţi se află Octavian Bellu, unul dintre managerii cu cele mai bune rezultate din România, după cum ştiţi şi voi!

Joi la Zilele BIZ e despre CSR, despre cum companiile construiesc alături de comunităţi şi cum cei care luptă pentru schimbare rămân motivaţi într-un peisaj nu neapărat încurajtor. În fine, vineri e, poate, ziua cea mai aşteptată, ziua în care locurile se apuizează cel mai repede: Media & Marketing. Inspiraţie, valori, motivaţie, studii de caz şi studii de piaţă şi vorbitori pe care nu-i poţi asculta chiar oricând: Mircea Cărtărescu, Vintilă Mihăilescu, Bogdan Naumovici, Mona Opran sau Miruna Berescu, şi mulţi mulţi alţii – e ziua cea mai densă :)

Şi pentru că toate astea trebuiau să poarte un nume, li s-a spus Zilele BIZ şi li s-a făcut şi o ofertă specială, care mai e valabilă doar azi, 1 noiembrie, şi anume: la două taxe de participare plătite în aceeaşi firmă, o a treia persoană participă gratit. Mi se pare foarte ok şi pachetul pentru toate cele cinci zile, 230 de euro în care intră şi un abonament la BIZ. Ne vedem pe-acolo, nu uitaţi să vă comandaţi un set nou de cărţile de vizită! :)

Dar 2+1  din titlu nu se referă doar la asta, ci la încă două chestii pe care le pregăteşte BIZ, respectiv un număr foarte, foarte special, mâine, cu un cover story în premieră într-o revistă de business,

dar şi ediţia de iarnă a SMS BIZ Camp, despre care o să vă povestesc mai pe larg săptămâna viitoare!

UPDATE: Coperta albă nu mai e albă, iar povestea şi personajul sunt de excepţie, aşa cum v-am promis:

Share: