November 12

Ne vedem la concertul Vunk? (concurs, desigur!)

Mi-a plăcut muzica celor de la Vunk de când erau mai tineri (!) şi cântau “Lângă inima ta vine inima mea” cu Maria Radu, iar Cornel Ilie o ardea studenţeşte, prin Club A, pe vremea când la şcoală te mai duceai, dar dacă lipseai din Club A te întreba lumea dacă eşti bine.

N-am ţinut aproape, dar au avut grijă băieţii să producă hituri pe care le-am auzit la radio şi cândva, nu mai ştiu când, am cumpărat şi nişte CD-uri cu muzica lor, ba chiar am fost şi la un concert din seria SECântă Rock într-un club din Regie despre care nu-mi mai aduc aminte cum se cheamă. Oricum, ştiu că s-a lăsat cu cântat până la ore mici da’ vesele.

Între timp, nu ştiu când şi de ce, Vank a devenit Vunk, dar cântă cel puţin la fel de bine şi tocmai au lansat un album nou: Nimeni nu scapă (de emoţii), care nu sună rău deloc. Da’ deloc – puteţi să vă convingeţi, chiar vă invit s-o faceţi, îl găsiţi zilele astea alături de Gazeta Sporturilor. Şi, vorba aia, album nou, deci concert de lansare, deci vă fac program miercuri seară de la ora 20 la Sala Polivalentă pentru spectacolul Vunk & Friends: Smiley, Antonia, Monica Anghel, Puya (va fi prima şi, oricum, una dintre rarele ocazii cand se va canta live, Puya ft Vunk, piesa “Altcineva“), dar si Eric Martin, frumuşelul solist al trupei Mr.Big

O să fie o nebunie, ştiţi bine că Jenifer Lopez şi-a amânat venirea în România pentru că al ei concert era programat în aceeaşi zi cu cel al băieţilor de la Vunk – glumesc, desigur, dar ar fi fost o alegere grea şi bine că nu mai trebuie s-o facem! Nici eu şi nici voi, 2+2 dintre voi, adică, da, mă bucur că pot să vă ofer două invitaţii duble la concertul de miercuri!

Ca să le câştigaţi, vă aştept la cu răspunsuri la întrebarea din cântecul de mai jos: Mai merită, oare, să iubeşti cu adevărat? Până miercuri, în ziua concertului, la ora 14. Şi acum să ascultăm 1000:

UPDATE: distracţie plăcută la concert, diseară, Andra şi Daniela!


Tags: , , , ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 12/11/2012 by ruxandra in category "Cântece şi încântări

7 COMMENTS :

 1. By Alina on

  Merita sa credem ca dragostea ne face mai buni iar dragostea adevarata ne face perfecti in ochii celor care ne iubesc!
  Si acestea fiind spuse, cine nu tinde catre perfectiune? :)

  Reply
 2. By florina on

  Merita!
  Probabil printre singurele situatii in care merita sa risti all in!

  Reply
 3. By Loredana on

  Da, sunt 100% sigura ca merita sa iubesti cu adevarat. Si nu neaparat un “el”, ci orice te inconjoara. Atunci cand iubesti, simti ca plutesti de fericire. Simti ca poti muta muntii din loc. Atunci cand iubesti, rezolvi cu usurinta orice problema. Te simti mai tanara, mai impacata cu tine si ai o energie care nu se poate descrie in cuvinte.
  Si daca mai iubesti cu adevarat si un “el”, atunci, cu siguranta te simti “completa”

  Reply
 4. By Daniela on

  Evident, DA, chiar daca implicit iti asumi si riscul de a lua o decizie gen “SCAPA-MA DE EA, DE INIMA MEA”!!!
  De ce?!!?!?
  Macar pentru caleidoscopul vartejului de sentimente ce te cuprinde… vibratie si emotie, simturi muuult ascutite, dor si drag… si cate si mai cate si TOT MERITA!!!!

  Din toata inima, va doresc sa testati si, pe cat se poate, sa va adjudecati o astfel de traire!!!

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   daniela, ai lasat o adresa de email gresita si nu am cum sa te contactez si sa’ti spun ca ai castigat o invitatie. daca vezi mesajul asta pana la ora 17, pls da un semn. daca nu, invitatia pleaca la altcineva.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *