Mi-a plăcut muzica celor de la Vunk de când erau mai tineri (!) şi cântau “Lângă inima ta vine inima mea” cu Maria Radu, iar Cornel Ilie o ardea studenţeşte, prin Club A, pe vremea când la şcoală te mai duceai, dar dacă lipseai din Club A te întreba lumea dacă eşti bine.

N-am ţinut aproape, dar au avut grijă băieţii să producă hituri pe care le-am auzit la radio şi cândva, nu mai ştiu când, am cumpărat şi nişte CD-uri cu muzica lor, ba chiar am fost şi la un concert din seria SECântă Rock într-un club din Regie despre care nu-mi mai aduc aminte cum se cheamă. Oricum, ştiu că s-a lăsat cu cântat până la ore mici da’ vesele.

Între timp, nu ştiu când şi de ce, Vank a devenit Vunk, dar cântă cel puţin la fel de bine şi tocmai au lansat un album nou: Nimeni nu scapă (de emoţii), care nu sună rău deloc. Da’ deloc – puteţi să vă convingeţi, chiar vă invit s-o faceţi, îl găsiţi zilele astea alături de Gazeta Sporturilor. Şi, vorba aia, album nou, deci concert de lansare, deci vă fac program miercuri seară de la ora 20 la Sala Polivalentă pentru spectacolul Vunk & Friends: Smiley, Antonia, Monica Anghel, Puya (va fi prima şi, oricum, una dintre rarele ocazii cand se va canta live, Puya ft Vunk, piesa “Altcineva“), dar si Eric Martin, frumuşelul solist al trupei Mr.Big

O să fie o nebunie, ştiţi bine că Jenifer Lopez şi-a amânat venirea în România pentru că al ei concert era programat în aceeaşi zi cu cel al băieţilor de la Vunk – glumesc, desigur, dar ar fi fost o alegere grea şi bine că nu mai trebuie s-o facem! Nici eu şi nici voi, 2+2 dintre voi, adică, da, mă bucur că pot să vă ofer două invitaţii duble la concertul de miercuri!

Ca să le câştigaţi, vă aştept la cu răspunsuri la întrebarea din cântecul de mai jos: Mai merită, oare, să iubeşti cu adevărat? Până miercuri, în ziua concertului, la ora 14. Şi acum să ascultăm 1000:

UPDATE: distracţie plăcută la concert, diseară, Andra şi Daniela!

Share: