Mi-a plăcut mult provocarea cu rochia de vis şi cred că de-acum am suficient avânt pentru a porni la vânătoare de materiale întru transformarea în realitate a rochiei făcută din cer şi mare.  Sigur, poate că n-o să arate ca-n vis, că eu nu sunt designer şi nici măcar pricepută în croitorit, dar e suficient, pentru început, că ştiu cum vreau să arate şi, mai ales, cum vreau să mă simt eu în ea.

Există, totuşi, zece rochii semnate Rhea Costa şi, dacă aveţi blog, una dintre ele, pe alese, poate fi a voastră dacă povestiţi cititorilor despre ea.

De ce vă place taman aia, care e momentul şi locul perfect în care ar putea fi purtată, accesoriile potrivite, efectul apariţiei voastre în rochia cu pricina, orice asocieri vă trec prin minte, atâta timp cât reuşiţi să vă decideţi care dintre cele zece rochii e preferata voastră, imaginaţia e la voi, provocarea la fel, iar rochia preferată le poate urma!

Fără să-mi propun să vă influenţez, mai ales că sunt una din jurate (alături de Ana, Raluxa, Iuliana si Katyna), o să vă spun, totuşi, că mie îmi place rochia cu fermoar la spate, disponibilă pe roşu şi pe negru – apropo, intraţi pe site-ul Activia şi găsiţi detalii despre fiecare rochie în parte, inclusiv toate culorile şi combinaţiile în care e disponibilă.

Vă puteţi înscrie articolul în concurs aici, cu un comentariul şi linkul la articolul vostru, şi mai sunt câteva lucruri de care trebuie să ţineţi cont, respectiv regulamentul şi faptul că trebuie să precizaţi mecanismul promoţiei curente de la Activia, valabile pentru oricine, şi anume: să cumpere produsele participante,  să înscrie informațiile de pe bonurile fiscale pe site-ul Activia sau prin SMS la 1843 şi să nu uite că trebuie 14 Activia pentru a intra în tragerea la sorți pentru una dintre cele 42 de rochii.

Aveţi vreme până pe 14 februarie să scrieţi articolul câştigător! Succes!

PS la concursul anterior a câştigat cititoarea care şi-a imaginat o rochie frumoasă de culoarea prunei, cu croi inspirat din vechile straie romane şi cu un umar gol.  Felicitări, abia aştept să văd rochia!

Share: