Eu vorbesc destul de mult la telefon, mai ales cu prietenii care nu mi-s la îndemână în București și mai ales dacă a trecut ceva vreme de când am apucat să vorbim cât de cât pe îndelete. De la discuții profesionale la din alea personale care încep cu “Te-am sunat să mă sfătuiesc cu tine, stai să-ți spun ce s-a întâmplat…” și, de obicei, se termină măcar vreo oră mai târziu. Și, firește, mai sunt ședințele în care mă mai bagă câte o prietenă sau viceversa.

De când toată lumea e pe Facebook, unele discuții s-au mai rărit ori sunt ceva mai scurte fiindcă e mai ușor să vezi ce face cutare sau cutare, însă pentru unele lucruri prefer să pun mâna pe telefon și nu o dată s-a întâmplat să mă prindă miezul nopții într-o conversație începută de cu seara. Iar într-un caz, când abia cunoscusem un domn, am făcut mai multe nopți albe la telefon, exact ca în reclama Vodafone cu cei doi care au o relație la distanță: Închide tu. Nu, închide tu. Și așa s-a făcut dimineață…

Iar asta ne aduce la subiectul…. discuției, dar nu înainte de a urmări clipul de mai jos, după care vă spun ce și cum, că e mare nevoie de ajutorul, creativitatea și ideile voastre. Și e drăguț de tot, o să vă placă !

Bucureșteanul Alin Popa și timișoreanca Andreea Drăgoi, cei doi protagoniști ai poveștii, sunt actori, amândoi, și s-au cunoscut în 2009, când el a venit în orașul de pe Bega cu un spectacol. Vorba cântecului, s-au văzut, s-au plăcut și de-atunci se străduiesc (și pare că le iese!) să aibă și să păstreze această relație la distanță până când sorții vor fi de partea lor iar distanța n-o să mai fie așa mare sau o să dispară de tot.

Până atunci, însă, vorbesc foarte mult și foarte des la telefon și, începând de ieri, încearcă să bată recordul mondial pentru cea mai lungă conversație telefonică. În mod organizat și cât de poate de oficial, cu observatori și tot tacâmul, dar și cu reguli foarte stricte din care am reținut că amândoi trebuie să fie tot timpul activi în conversație, că au voie doar o pauză de cinci minute în fiecare oră, iar astea cinci minute pot fi cumulate și, în fine, că nu au voie să repete subiectele de conversație.

Recordul este deținut în prezent de niște lituanieni care au vorbit la telefon 54 de ore și patru minute, între 9 și 12 martie 2012.

Iar la capitolul “subiecte de discuție” interveniți voi. Alin și Andreea vorbesc la telefon de ieri de la prânz și trebuie să continue până mâine seară pentru a doborî recordul actual și, cum nu pot repeta subiectele, au nevoie de ajutor! Mie, una, mi se pare foarte simpatic demersul lor, nu neapărat pentru record în sine ci pentru că au reușit să rămână împreună de cinci ani, în ciuda distanței, și cred că merită, oricum, un premiu, fiindcă știu (din sursă sigură: eu însămi) că relațiile la distanță sunt foarte greu de menținut!

Așa ca hai să-i ajutăm să reușească să intre împreună în istoria recordurilor! Și pentru că sunt români, dar și pentru că se iubesc și ne plac poveștile frumoase de dragoste, nu? Andreea și Alin mai au cel puțin 24 de ore de conversație înaintea lor și au nevoie de subiecte de discuție. Le puteți propune într-o secțiune specială, pe pagina de FB a Vodafone, acolo unde e transmisă, live, întreaga poveste, și unde ei le pot vedea. Sunt obosiți și au nevoie de toată susținerea pe care le-o putem oferi! Deci haideți cu subiecte de discuție AICI, unde le urmăresc ei.

indragostiti

Share: