După cât de mult mi-a plăcut concertul The Cat Empire de la Timișoara, cu ploaie cu tot, sau, poate, mai ales cu ploaie și dansat corespunzător până la starea de udă fleașcă, nițel m-am gândit că ce mișto ar fi să plouă și ieri la concertul lor. M-am îmbrăcat conștiincios c-o fustă albă și mi-am întins părul, în ideea că de obicei plouă fix când fac oricare dintre lucrurile astea! Din păcate, însă, n-am reușit să ocolesc Legile lui Murphy, așa că n-a plouat aseară ci azi când, desigur, nu prea mă mai interesa subiectul!Felix
Bine, asta nu înseamnă că petrecerea celor de la The Cat Empire a fost mai puțin mișto fără ploaie! Am dansat și țopăit pe muzica lor până la ultimul acord, aplaudând și chiuind ca o fană înfocată… fără să fiu, de fapt, una! Doar că energia care a cuprins Arenele Romane s-a transferat de colo-colo, între trupă și public, și a creat o super atmosferă, cam ca o noapte în Vamă, în vremurile bune, c-o gașcă de aproape 4000 de oameni și cu Lost Song cântat live. Cam ce să mai ceri, zău așa?! Bine, de fapt, știu: încă un concert cu ei! Nu de alta, dar și lor le-a plăcut. Mult! Și publicul, și locul!

Dar Murphy nu și-a făcut de cap doar cu ploaia zilele astea, nu. Și, în ciuda faptului că zâmbesc cu gândul la coincidențe și întâmplări mișto (da’ mișto de tot!), tot îmi vine să-l pocnesc! O să-mi stăpânesc entuziasmul, totuși, pentru alte ocazii… în măsura în care vor binevoi să se ivească! Fiindcă mai bine zâmbești prea repede decât să nu zâmbești deloc!… În fine, cel puțin așa îmi propun să cred! :)

Poza e luată de la iconcert și acolo găsiți o întreagă galerie foto de la concertul de ieri.

Share: