An de an, reclamele de Crăciun sunt așteptate de către devoratorii de publicitate din toată lumea pentru că unele dintre ele sunt adevărate bijuterii, de la idee până la realizare. Munca la ele începe de prin vară, uneori chiar mai devreme, iar rezultatul final e menit să ne intrpducă în atmosfera sărbătorii ce va să vină. John Lewis și Coca-Cola sunt printre abonatele la titlul de Cea mai bună/frumoasă dar nu mi-ar fi rușine nici cu altele.

Am strâns câteva dintre cele mai bune de anul ăsta, și o să mai adaug ce mai găsesc frumos! S-aveți o cutie cu șervețele în zonă și bucurați-vă de ele!
Jown Lewis, cu o poveste minunată, ca de obicei și – deja! – peste 16 milioane de vizualizări. În plus, aveți aici o mulțime de alte lucruri legate de campania cu Monty. Nimeni nu rezistă unei povești cu pinguini, se știe!

Următoarea e cea de la Sainsbury’s. E tot o poveste frumoasă dar, cumva, nu știu de ce, mie nu mi-a plăcut atât de mult ca cea de anul trecut, de exemplu – o știți, cea în care copiii înregistrează urări de Crăciun pentru tatăl soldat plecat în misiune iar la final tatăl apare în ușă. Reacția copiilor e neprețuită.

Nici Debenhams nu se prezintă rău cu povestea copiilor care ies pâș-pâș să caute cadoul perfect… până îl găsesc!

Waitrose cred că e preferata mea anul ăsta.

Marks & Spencer. Îl pun la colecție că e și nu arată rău, dar pe mine nu m-a sedus.

Boots. Drăguț, cald, simpatic. Și îmi place ideea de #SpecialBecause. O să prindă.

Burberry cu tânărul Romeo Beckham, o reclamă care a atras milioane de vizualizări.

Dar mie îmi place mai mult cea de la Mulberry. Adică… serios? Un unicorn?! Really?!

Și, în fine, Coca-Cola, cu vocea lui Jimmy Durante și Make Someone Happy, și parcă te pregătești să-ți iei carnețelul si să faci lista cu cei dragi și ce știi că și-ar dori fiecare.

Deci? Care e preferata voastră din reclamele acestui sezon de iarnă?

Bonus: un print de la Publicis. Prea bun!

publicis

Share: