Guest-post by Maxine Jazz.
Noi, pisicile, suntem niște persoane foarte politicoase și amabile. Știu asta pentru că eu sunt excepția care confirmă regula. Sigur, acuma sunt un pui, mă rog, adolescentă, la cele aproximativ șapte luni ale mele, dar încă nu am devenit politicoasă ori amabilă. Sau ascultătoare. Sau cuminte. Cel puțin dacă e să mă iau după ea.

Dar mie îmi place să mă joc. Tot timpul. Cu orice. Și să mă cațăr. Și să dărâm chestii. Și să fur. Brichete. Și pixuri. Și, mai ales, șoricelul cu care se joacă ea la mașinăria asta cu taste.
Șoricelul ăsta al ei (de ce are ea un șoricel dacă nu e pisică, ha?) e foarte mic și drăguț. Înainte a avut unul mai mare, albastru, care avea și fir legat de mașinărie și niște luminițe. Mamă ce-l mai pândeam, doar că firul ăla mă cam încurca. După aia a avut unul mai mic, argintiu, tot cu fir da’ fără luminițe. Și de ăsta am tras până era să dau jos mașinăria cu taste, până s-a enervat și m-a pârât pe Facebook.

soricel
Și atunci a primit cel mai mic și mai drăguț șoricel (cred că e și genial, că e de la Genius), doar o idee mai mare decât una dintre labele mele, practic, e cel mai mic șoricel fără fir cu infraroșu din lume! Și e mai ușor, să nu se mai accidenteze când îl bușește pisica – o pisică, zic așa, în general, nu eu! Eu nu bușesc nimic! În schimb, săptămâna trecută l-am furat și l-am pitit. Am râs pe înfundate cât l-a tot căutat, plină de nervi, și mă tot întreba unde e și eu mă făceam că nu aud, că nu înțeleg. I-am arătat unde e, după două zile, fiindcă îmi era milă de ea, revenise la șoricelul cu luminițe și se plângea că nu e ergonomic și se dădea c-o cremă care nu-mi plăcea mie c-o durea mâna.

Acuma păzește mouse-ul (ha! credeați că nu știu cum se zice, nu?) ăla de zici că e vreo chestie prețioasă și îl ia cu ea dacă pleacă din sufragerie, ca să nu-l mai fur. De parcă eu aș fi fraieră să fac aceeași prostie ispravă de două ori!

În fine, ideea e că am discutat și am primit doi șoricei din ăștia pentru pisicile voastre, să se joace și ele. Dacă nu aveți pisici, e ok, puteți voi. Nu sunt chiar la fel la fel ci chiar mai simpatici, deși au un nume ciudățel: NX 6510. Cum poți să strigi pe cineva așa prin casă?! Au buton de închis-deschis, o chestie pe care o lipești pe mașinărie și pui mouse-ul acolo, să nu cadă, bașca viață lungă și un dizain simpatic.

mouse
Ăștia sunt, și avem de dat unul alb și unul negru. În schimb, vreau să ne spuneți o ispravă de pisică și mai năzdrăvană decât mine când am pitit șoricelul, ca să vadă ea că nu sunt eu ceamaireapisică de pe lumea asta. Bine? Până vineri, 21 noiembrie, mai pe seară, așa, să zicem la ora 18, cred că aveți vreme să vă gândiți și eu vă dau câte un șoricel la fiecare câștigător. E bine?

Update: Laura si Silvia au castigat fiecare cate un soricel genial de la Genius. Dar eu va multumesc tuturor, cred ca s-a convins acuma ca n-am cum să fiu eu cea mai neascultătoare pisică de pe lume! Mai ne mai jucăm curând! :)

Share: