Îmi plăceau maşinile de când eram mică, îmi plac şi acum, şi îmi plac campaniile de marketing pentru maşini. Sigur, bugetele nu sunt chiar mici, dar nici creativitatea nu are limite! Vedeţi aici un film în care Dr. Silke Bagschik, Marketing pentru Golf, vorbeşte despre pasiunea sa pentru maşini şi despre amenzile de viteză primite. Iar spotul cu David Gahan şi muzica celor de la Depeche Mode îmi place, de asemenea, foarte mult:

Toată ideea campaniei, ONE THING, e, oricum, genială. Dacă ar fi să alegi un singur loc, o singură melodie, o singură mâncare pentru tot restul vieţii care ar fi?! Iar răspunsurile sunt aranjate pe ţări – apropo, românii au ales Parisul, Angel with a Shotgun (The Car) şi creveţi – şi vă invit şi pe voi să alegeţi ori pur şi simplu să vă amuzaţi cu rezultatele de la noi şi din alte ţări. Apropo, Dave Gahan nu e singura vedetă care a dat răspunsuri despre preferinţele sale în materie de oraş preferat, filme şi altele.

Darul de azi, ultima zi din această Săptămână a cadourilor pentru cititori aici, printre randuri, e menit să vă bucure în această iarnă, şi în următoarele, dacă rezistă!, cel puţin jumătate, pentru că e vorba de o “sanie” (snow glider)  – trei, ca să fiu mai precisă, câte una pentru câte un cititor norocos, de la Porsche Nord România.

Dar asta nu e tot, pentru că Porsche România are pentru trei dintre voi şi câte un exemplar din book-ul Golf 7, o bijuterie de carte cu multe imagini şi informaţii, aşa cum numai marketerii de la WW ştiu să facă (remember cartea Beetle?!)

Nu m-am mai dat de ceva vreme cu sania, dar mi se pare că un snow gloder din ăsta e mai comod, oricum, decât străbunicile cu tălpici şi “pod de scândurele”, iar cartea o să vă placă la nebunie, trust me! Golf 7 atinge 100 kmh în 6,6 secunde, vă rog să nu încercaţi să atingeţi performanţa cu sania cea albastră, bine?! :)

NB: “Săniile” sunt pentru bucureşteni, fiindcă nu am cum să expediez snow glide-ele în ţară. E drept că nu sunt grele, dar sunt voluminoase şi îmi e imposibil să le împachetez – dacă nu sunteţi din Bucureşti dar aveţi o soluţie să vi le aducă cineva de la mine, e ok şi aşa! Ţineţi cont de asta, vă rog. Cărţile sunt expediabile, însă, deci practic avem şase premii!  :)

Ca să le primiţi, aş vrea să-mi spuneţi, la comentarii, care e locul în care v-ar plăcea să trăiţi tot resul vieţii! Şi, dacă ştiţi ce să răspundeţi (la asta si la altele!) şi vă faceţi cont pe ONE THING, ei vă fac un filmuleţ personalizat  cu preferinţele voastre.
Aveţi vreme până duminica viitoare, 16 decembrie, inclusiv :)

Share: