BIZ e unul dintre produsele preferate din presa autohtonă, Gabi Lungu e unul dintre PRii pe care îi admir, Burberry e love brand pentru mine şi, în fine, nu-mi imaginez cum ar putea să-mi placă vreodată un domeniu de activitate mai mult decât îmi place comunicarea.

Cum se leagă toate astea? E simplu: în cel mai recent număr BIZ (244) se pune reflectorul pe PR într-un dosar special, iar pe copertă se află Gabi Lungu într-un trench Burberry! Cafeaua mea de azi dimineaţă a fost o adevărată plăcere alături de acest număr BIZ!

Din martie, Gabi, ştiţi, este noul Executive VP & EMEA Consumer Practice Leader la Weber Shandwick, a doua agenţie de PR din lume, iar acest număr de BIZ redă povestea acestei “recrutări” şi aştepările pe care le are, dar şi ce au de spus alţi profesionişti din PR şi advertising despre Gabriela.

Din acelaşi dosar aflaţi cum se împart bugetele şi care sunt tendinţele 2013 în PR, dar şi cum e DC Communication la majorat. Din acest ultim articol al dosarului am extras fragmentul de mai jos fiindcă sintetizează perfect nu doar învăţămintele DC din 18 ani de comunicare ci şi nişte lecţii pe care industria şi le va fi însuşit – sper! – până acum, şi pe care cei interesaţi să lucreze în acest domeniu ar trebui să le ia ca pe nişte axiome!

Şi, ca să fie treaba treabă, la pagina 64, tot despre un majorat – al propriei cariere în HR – vorbeşte şi Mădălina Uceanu, o altă doamnă care îmi e dragă şi pe care o admir mult şi ca profesionist şi ca om!

Share: