În cazul în care locuiţi cu pinguinii, într-un frigider sau nu sunteţi pe facebook ca sa vedeţi statusuri de oameni care se plâng de căldură, trebuie să vă dau vestea hot a momentului: a venit vara. Şi, odată cu ea, temperaturile cu care acest anotimp ne-a obişnuit în ultimii ani. Caniculă, vipie, dogoreală, arşită, zăduf, prăpăd. Ce mai, căldură mare, monşer!

Prin urmare, consumăm mai multe lichide, transpirăm mai mult, iar bacteriile îşi fac de cap pe pielea bine încinsă… printre pilozităţi. Aşadar, e anotimpul epilatului. Iar asta e valabil atât pentru doamne cât şi pentru domni!
hairy-back
Iar dacă la doamne nu cred că trebuie să insist prea mult ca să priceapă că o gambă ori o pulpă neepilată reprezintă “moartea pasiunii”, poate e bine să întăresc faptul că o spinare îmblănită la domni are cel puţin acelaşi efect. Şi e vară. Şi purtaţi maiouri, domnilor. Şi vă ţineţi de bara de sus în autobuze şi în metrou, iar axila unora dintre voi e o pădure virgină cu miasme de animale defuncte care nu sugerează câtuşi de puţin virilitate ci nesimţire cruntă.

Ştiu, epilatul cu ceară poate fi  dureros. Ştiu, pentru că am pielea foarte subţire şi uşor iritabilă, probabil la fel ca multă lume. Dar acum există benzi cu ceară, se aplică numai un pic încălzite, la temperatura pielii. Un simplu harşt! şi gata! Iar dacă şi de astea vă e teamă, curajoşilor!, căutaţi cremele epilatoare care, în trei minute, vă scapă de părul nedorit şi lasă pielea numai bună de mângâiat, cum ne place nouă, cum vă place şi voua! Mai apoi încercaţi gelul şi balsamul răcoros care se aplică după această operaţiune: au ca efect chiar şi încetinirea creşterii părului. Parol, suntem gata să vi le întindem uşurel pe piele chiar noi, iar dacă sunteţi norocoşi, poate câştigaţi şi un masaj cu ocazia asta! Sau mai mult(e)!

Toate produsele de care spun mai sus se găsesc la Farmec, sunt mai mult decât decente ca preţ (sub 10 de lei un tub de cremă care vă ajunge pentru câteva operaţiuni de defrişare dacă nu vă numiţi Yeti), le puteţi comanda online, discret, în caz că vă jenaţi să mergeţi la farmacie ori supermarket pentru aşa ceva. În fine, câteva minute în baia personală sunt suficiente pentru rezolvarea problemei, nici nu e cazul să mergeţi la cosmeticiană. Iar dacă pe lângă asta nu uitaţi de igienă, sigur o să aveţi parte de o vară… fierbinte! :D

Patria recunoscătoare!

Share: