Când eram mică, pe la şcoala primară, cred, visul meu era ca de Revelion 2000 să fiu prinţesă la Cota 2000. Fatalitate, însă! În noapte de dinainte de anul 2000 eu nu urma să am vârsta rotundă de 20 de ani, iar ziua mea e în martie, nu pe 31 decembrie. Şi întrucât rochia mea de prinţesă (era de mireasă, desigur, dar la vremea aia nu-mi era clară diferenţa între una şi alta!) trebuia să fie diafană şi subţire, iar treaba asta nu cadra câtuşi de puţin cu peisajul arctic de la cota 2000, am renunţat de tot la această fantezie.

Revelionul 1999/2000 mi l-am petrecut cu jumătatea din dotare şi prietenii lui, acasă la noi, după ce veo două zile am pregătit meniul perfect. Ah, să nu uit! Şi cu antibiotice, pentru o nenorocită de măsea de minte, iar a doua zi, da, pe 1 ianuarie, am luat drumul stomatologilor pentru o extracţie de urgenţă, desfăşurată cu genunchiul în piept, ca-n comediile alb negru! Deci, da: viaţa bate fanteziile unei fetiţe, da’ le bate de le rupe, nu aşa, oricum! Şi n-a ajutat nici măcar faptul că ex-jumătatea m-a cerut de nevastă în anul 2000!

Vedeţi bine, aşadar, că am toate motivele să nu-mi pese prea tare de cum îmi petrec Revelionul şi nici nu prea îmi fac planuri în sensul ăsta de obicei. I go with the flow! Ceea ce vreau, totuşi, este ca oamenii din preajma mea, atunci când se schimbă anul, să fie oameni dragi şi frumoşi! Şi, dacă se poate, să nu spăl vase a doua zi, şi să nici nu mă doară capul! Fiindcă tradiţia, singura pe care o respect, de altfel, e să fiu în faţa unui televizor a doua zi, când se transmite Concertul de la Viena. Nici nu cer prea mult!

Ar fi posibil, totuşi, pentru Revelionul 2013, să iau în considerare oferta prietenilor de la Continental, că i-am tot vizitat anul ăsta! Ei propun, pentru oricare dintre hotelurile lor, o călătorie în jurul lumii, în opt ore! O călătorie care presupune specialităţi gastronomice de pe toate meridianele, şi muzică la fel – ca să împace toate gusturile. Iar oferta e valabilă pentru seara de Revelion dar şi pentru pachete de câteva zile în preajma nopţii cu pricina şi, am verificat eu, au televizor în fiecare cameră, deci puteţi să vă uitaţi la concert pe 1 ianuarie!

Concurs!

În acest sens, există şi un concurs, zic, cum că dacă voi îmi povestiţi Revelionul ideal de petrecut într-unul din oraşele în care sunt hoteluri Conti (Arad, Drobeta, Suceava, Sibiu, Targu Mures, Oradea sau Bucureşti), puteţi câştiga un sejur  în doi pentru un weekend, anul viitor, în oricare dintre hotelurile cu pricina!

De asemenea, Aventuria ofera câştigătorului un voucher pentru închirierea unui portbagaj suplimentar Thule AtlantisSmart Atletic oferă un tricou pentru alergare iar Doru oferă un album foto cu Peşteri din România.

Concursul se desfăşoară pe mai multe bloguri, dar dacă o să câştige unul dintre cititorii mei, adaug şi un CD cu Concertul de Anul Nou de la Viena, deci hai cu imaginaţia, cititori de printerânduri! Până pe 20 decembrie, la ora 16, ca să intraţi în concurs! Baftă!

PS pentru inspiraţie, îi dau o leapsă Andreei Stan, să zică ea ce idei trăznite are de Revelion, că e fată de comitet cu multă imaginaţie! :))

UPDATE: a câştigat Daniela, comentariul de aici. Votul a fost în unanimitate :)

Share: