Când scriu rândurile astea, mă bucur să remarc faptul că au mai rămas, cel puţin teoretic, doar câteva ore din această iarnă! N-a fost chiar aşa de neplăcută, dar tot au fost zile zgribulite în care gerul şi zăpada necurăţată mi-au stricat fundamental starea de bine!

Dar de-acum ziua începe să crească, soarele să încălzească şi… o, aş putea s-o ţin într-o poezie tot restul articolului! Ah, da, şi vin Babele! V-aţi ales baba? A mea e pe 4 martie şi nu exclud ca în acest an să tune şi să fulgere!

Martie e, de asemenea, şi luna în care adaug, vorba poetului fără de talent, încă o floare în buchetul vieţii şi, prin urmare, poate că nu e taman greşit (că tot vin Babele!) să iau în considerare şi faptul că nişte linii fine, cunoscute sub numele NEpopular de riduri, ar putea începe să-şi facă simţită prezenţa. Deocamdată nu am problema asta, dar e bine de luat în calcul, în acest sens, un produs de la Farmec din gama nou lansată, Gerovital H3 clasic, respectiv asta:

prevenire
Prevenire, prevenire, da’ are retinol, întocmai precum prietenele ei, Crema antirid contur pentru ochi şi ailaltă, Crema pentru regenerare avansată. Retinolul ăsta, e o treabă prietenoasă care “accelerează procesele enzimatice şi diviziunea celulară, iar pielea devine capabilă să se autoregenereze din interior” – am citat de pe site-ul Farmec, probabil că vine direct de la doamna Jofi, şefa departamentului de Cercetare!

Ştiţi deja că sunt fan şi, de asemenea, ambasadoare Farmec, aşa că am avut prilejul să încerc  cam toate produsele nou-lansate în ultimii trei ani, şi asta chiar pe pielea mea – la propriu! Gama mea favorită rămâne Aslavital Mineralactiv, daaaaar pe măsură ce le cunosc pe altele sunt gata să mă împrietenesc şi cu ele! De exemplu, acum folosesc cremele din gama Gerovital Classic, pe cea de zi şi pe cea de noapte (sunt surori) şi o fac cu regularitate de vreo lună, dacă nu şi mai bine.

Acu’, de ce să mă alint, că n-am avut niciodată un ten care să-mi dea dureri de cap, exceptând problemele inerente pe care le are o fumătoare (şi) la capitolul ăsta. Însă cu demachiere constantă (respect puţine reguli, dar asta e una dintre ele) şi asta (ştiu că v-am asasinat cu ea, dar e produsul meu favorit de la Farmec), plus cremele de care zic aplicate pe faţă, gât şi decolteu, se vede o diferenţă. Nu am căpătat ten de porţelan, aşa, brusc, însă pielea are evident alt tonus şi nu mai e uscată pe unde, odinioară, avea tendinţa asta. Deci e bine!

Iar ceea ce mi se pare cel mai bun la gama asta (nu le-am încercat nici eu pe toate, dar o s-o faceţi voi – vedeţi mai încolo!) este faptul că au introdus deodorante antiperspirante în patru formule de parfum, Natural, Sensitive (preferata mea), Splendide şi Fresh, dar şi în două variante, mare, de păstrat acasă şi mic, de poşetă – e perfect pentru călătoriile mele festivaliere… şi nu numai! Mirosul plăcut se păstrează destul de mult timp şi nu pătează hainele!

grup cremeCONCURS
Nu ştiu dacă aţi apucat să încercaţi toate produsele din gama asta – dacă da, vreau păreri! – însă eu vă ofer spre testare Crema antirid conturi ochi şi un deodorant (la alegere) dacă îmi spuneţi ce produse noi v-ar plăcea să apară la Farmec în acest an! Eu vreau cremă cu pigmenţi coloraţi (sau poate o gamă de fonduri de ten?!), mai multe măşti, atât pentru ten cât şi pentru păr, şi… Nu mai am alte idei! Voi? Provocarea e valabilă până pe 8 martie, când anunţ câştigătoarea!

Share: