Uf, au fost două zile din alea care păreau că nu se mai termină niciodată-niciodată și, cu ele, nici lista de To Do, care, oricum, nu e bifată nici pe departe pe cât mi-ar plăcea mine. Și, mai mult, uneori n-ai de ales și trebuie să prioritizezi lucurile, iar blogul a căzut pe locul doi (and counting) zilele astea. Așa că, fără voia mea, am fragmentat săptămâna asta a cadourilor mai mult decât mi-ar fi plăcut. Dar voi înțelegeți că și voi aveți liste din alea nesuferite, nu?

Iar azi, ca să ne treacă supărarea, am din nou daruri pentru voi!
Cât timp am locuit cu ai mei, înainte să-mi cumpăr apartamentul în care stau acum, nu prea am avut probleme cu vecinii – cu o singură excepție, altfel notabilă, dar care merită să fie subiect pentru o poveste separată. Firește, într-un bloc cu doar opt apartamente, toată lumea se știa cu toată lumea, petreceri cu muzică și scandal nu prea se făceau, era liniște și pace. De altfel, eu ascultam muzică în căști, că era un bloc liniștit și se cam auzea dacă dădeai tare.

După ce m-am mutat, cred că printre primele interacțiuni cu vecinii a fost o vizită de la vecina de sub mine, să-mi facă scandal că merg pe tocuri prin casă. Ce conta că nu se întâmpla asta (cine naiba merge pe tocuri prin casă, în condițiile în care abia aștepți să scapi de ele, odată intrată pe ușă?!), vecina avea niște fixuri și cred că se și plictisea!

Au urmat plăngeri că de ce fac duș seara, că motanul sare prin casă și, da, și cu muzica avea probleme. Boxele mele, decente ca putere, nu sunt cablate la laptop tot timpul ci doar când am nevoie să fac curățenie și, da, atunci pun muzică și dau sonorul nițel mai tare, că-mi trebuie atmosferă înveselitoare! Dar nu mică mi-a fost surpriza să primesc telefon de la vecină într-o seară cu reproșuri legate de faptul că ascult manele și ea nu poate să doarmă. Era cam nouă seara, trecute, eu mă uitam la Pisica Alba, Pisica Neagră. Fără boxe, doar cu sonorul normal de la TV. Dar nici atunci n-am dat mai tare.

Am dat, în schimb, când a fost o petrecere cu manele pe bune în bloc și, nemaiputând să suport mizeria auditivă, am pus niște Rammstein. Mai tare, așa, că puteam! S-au liniștit! :))

Am scris de boxe și de vecini pentru că darurile de azi sunt două boxe wireless S-BASS oferite de Flanco pentru doi cititori, unele foarte simpatice și care știu a face mai mult decât să redea muzică, ca de exemplu:

boxa
O puneți frumos pe bord, o legați la telefon prin bluetooth și gata!, nu vă mai bateți capul cu căștile! Au o rază de acțiune de 10 metri, așa că le puteți plimba după voi prin casă, indiferent unde e sursa muzicii și, la 50% volum, pot rezista fără încărcare cam trei ore – mai multe detalii aici. Plus că arată foarte simpatic!

muzica
Pentru a intra în posesia uneia dintre jucării, vă aștept la comentarii cu povești despre voi și vecinii și momentele în care fie ei au dat muzica prea tare, fie voi! Că, na, se mai întâmplă și așa lasă că știu eu! Aveți vreme până pe 15 decembrie, ora 16, când anunț câștigătorii! Baftă!

Update: Dora si Denisa au castigat boxele! Revin curand cu mail :)

Share: