December 2

La aniversare: Doi ani de blog, doi ani teamcomm.ro!

Nu ştiu când au trecut, dar, iată, sunt doi ani de când printrerânduri.eu îmi face mie program de scris iar vouă, sper, de citit! Au trecut repede, de-acum vorbim, ne deplasăm mai mult dar şi muncim mai mult… Mult mai mult. Blogul ăsta m-a învăţat disciplina mai sever decât au făcut-o mulţi ani de muncă, parol!, fiindcă la birou poate te mai fofilezi, dar aici, dacă nu scriu, nu apare! E cu adevărat atât de simplu! :)

Anul trecut pe vremea asta făceam o retrospectivă a campaniilor importante din care fusese parte blogul meu, dar acum nu vreau să fac asta fiindcă, deşi satisfăcător ca idee, ca recunoaştere, cel mai important pentru mine rămâne conţinutul: da, şi articolele din campanii, fiindcă am muncit şi pentru ele, să fie intresante pentru voi, dar mai ales festivalurile de care v-am povestit aici, filmele văzute în avanpremieră, cărţile despre care am scris, ştirile, exclusivităţile, poveştile strânse de peste tot şi interviurile pe care le las la urmă pentru că presupun cele mai multe ore de muncă.

M-am străduit să găsiţi în fiecare zi ceva nou de citit printrerânduri şi, de obicei, să fie lucruri faine, care să vă facă să zâmbiţi ori să vă ajute în munca voastră, în special pe cei care lucrează în comunicare şi joburi adiacente, am încercat să scriu de bine, fiindcă e destul “de rău” în realitatea fiecăruia dintre noi şi pentru că eu cred că se face primăvară cu fiecare floare! :)

Totuşi, nu pot să nu mulţumesc şi companiilor care au avut încredere că aici pe blog povestea despre produsul ori campania lor poate fi scrisă în aşa fel încât, voi, cititorii, să găsiţi ceva util, ceva interesant de citit şi de aflat şi, nu în ultimul rând, concursuri. Vor mai fi, fără îndoială, iar până la următoarea aniversare îmi propun să bifez mai ales colaborări de lungă durată fiindcă mi se pare mai constructiv pentru toată lumea: cititori, proiecte, autor. Deci mai multe reportaje cu oameni faini, mai multe interviuri, festivaluri şi, da, mai multe poveşti şi concursuri.

De altfel, party-ul aniversar printrerânduri.eu o să ţină ca-n poveşti, o săptămână, şi, în fiecare zi, cu ajutorul partenerilor o să aveţi ocazia de a câştiga câte un cadou, sau mai multe, aici, pe blog. Ziua, povestea şi cadoul pentru o săptămână în care vă premiez, dragi cititori, pentru că sunteţi aici, la întâlnire, în fiecare zi, mai mulţi şi mai frumoşi. Vom avea, aşadar, cadouri frumoase pentru voi de la IKEA, Porsche România, Colour – Beautiful Things, Biblionet, Redds, alinturi de la Farmec, cărţi faine de la Univers, Nemira şi All, şi, desigur, surprize, aşa că vă aştept cu drag la petrecerea de doi ani, tot aici, printre rânduri!

printreranduri.voi! :)


Tags: , , , , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 02/12/2012 by ruxandra in category "evenimente", "ganduri printre randuri

37 COMMENTS :

 1. By Rareș on

  Energie și inspirație, Ruxandra! Le ai oricum pe amândouă, dar mă gândesc la zile mai grele, na.

  Reply
 2. By vienela on

  Multi ani inainte!
  Nu as fi crezut niciodata ca ai blogul de doar doi ani, daca imi spunea altcineva.

  Reply
 3. By Adi on

  La multi ani inainte ;) Iti doresc tie ceea ce-mi doresc si mie >:D<

  Reply
 4. By Pauna Oana on

  LA multi ani si bafta pe viitor!Imi place ce vad aici,asa ca astept in fiecare zi o noua postare.

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   multumesc frumos! saptamana asta, in special, vor fi nu doar postari ci si premii pentru cititori! :)

   Reply
 5. Pingback: Recomandările zilei din blogosferă - 03.12.2012 • Chinezu

 6. By antoaneta on

  La multi ani!
  felicitari pentru 2 ani de blogging!
  am impresia ca ai crescut precum Fat-Frumos – in 2 ani cat altii in 10 ;)

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   conteaza si cei patru ani de blogging sub pseudonim, sa stii! altfel, mie mi se pare ca am printreanduri de cand lumea! :))

   Reply
 7. Pingback: Trei ani printre rânduri | teamcomm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *