December 4

La aniversare printreranduri: Redd’s Shoe sau De ce iubim pantofii!

Niciodată n-am priceput resorturile care ne împing pe noi, femeile, să ne cumpărăm muuuuulte perechi de pantofi! Şi cizme, şi botine, şi tenişi, sandale, papuci, în fine, de toate felurile şi de toate modelele! Personal, am încetat să mai fac inventarul acum câţiva ani când, într-o frenezie m-am trezit că duc acasă opt perechi de sandale şi pantofi! Erau reduceri, dar chiar şi aşa! Opt perechi! Până şi prietenele mele, care-mi ştiu năravul, s-au uitat atunci ciudat la mine!

Dintre astea, două perechi de pantofi erau identice, doar culoarea diferă, bej şi cafeniu, şi chestia e valabilă şi în cazul a doua perechi de sandale, unele galbene şi altele mov. Sandalele le-am purtat de maxim două ori pe fiecare, sunt aproape noi, dar pantofii ăia, oh!, au fost şi rămân printre favoriţi! Ca şi cei făcuţi pe comandă în combinaţia preferată, alb cu negru – nu că n-aş mai avea vreo trei perechi în aceeaşi combinaţie!

M-am mai potolit de-atunci, dar asta nu înseamnă că nu-mi iau cel puţin vreo pereche de încălţări în fiecare sezon, ademenită de atâtea şi atâtea combinaţii de culori, tocuri şi potriveli cu vreun accesoriu nou din şifonier! În fapt, orice pretext e bun! Şi tocmai din acest motiv, dar şi pentru că apartamentul meu nu are decât două camere (!), mi-am impus o regulă de la care nu abdic niciodată: orice pereche nouă înseamnă renunţarea la una veche! Nu mă îndur să renunţ = nu cumpăr! Aşa că, din când în când, vreo pereche de pantofi frumoşi se aşterne cuminte pe balconul comun al palierului, acolo unde e ghena, şi de unde se poate autoservi oricine doreşte. De obicei, dispar imediat! :)

Eu am o teorie cu femeile şi pasiunea lor pentr pantofi, cred că ni se trage de la Cenuşăreasa şi condurii ei de cleştar care i-au adus iubirea şi rolul de prinţesă în propria viaţă şi, vezi bine, îi căutăm pe aceia care să facă acelaşi lucru şi pentru noi, cu excepţia faptului că, spre deosebire de eroina din poveste, noi ne tentăm prinţii cu pantoful la purtătoare şi n-am renunţa la ei pe nici o treaptă, oricât de lipită ar fi ea, treapta, de vreun palat!


Darul aniversar de astăzi, dragelor şi dragilor, are legătură cu pantofii via Redd’s Blog, şi, ca iubitoare de pantofi ce sunt, dar şi ca om de comunicare, nu pot decât să salut o idee minunată a brandului care e Too tasty for men! Şi, ca să fie cititul mai cu spor, am două pachete speciale Redd’s pentru voi, ambalate individual în hârtie subţire, similară cu cea regăsită în cutiile cu pantofi!

Şi după ce savuraţi berea lecturând poveştile pantofilor scrise de 13 bloggeriţe, vă garantez că respectiva cutie îşi va găsi utilitatea prin casă. Eu păstrez acolo fotografii vechi, vreo două legitimaţii, câteva scrisori şi cărţi poştale şi, de asemenea, vreo câteva bilete de tren care mi-au purtat paşii (plus pantofii!) către, eh, felurite baluri!

Ca să primiţi o asemenea cutie, vreau, desigur, poze cu pantofi! Cu link, frumos, la comentarii! Că şi-aşa vine Crăciunul şi-mi trebuie inspiraţie! Aveţi vreme până marţi, 12 decembrie! :)

Bonus, că pantofi rosii nu am decât o pereche:


CÂŞTIGĂTOARELE!!!
Dupa cum spun prietenii meu pe FB, câştigătoarele de azi sunt miha.ela si andreea şi sper să se bucure de darurile de la Redd’s – o să primiţi azi mail cu detalii. Iar noi, celelalte, rămânem cu dilema: câte perechi de pantofi sunt prea multe perechi de pantofi?!
Mulţumesc, tuturor pentru participare si idei, va ţin la curent cu shoppingul!


Tags: , , , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 04/12/2012 by ruxandra in category "Barbatii. Ghid de buzunar", "concurs", "ganduri printre randuri

11 COMMENTS :

  1. By ruxandra (Post author) on

   vai, Raluxoooooo, cate modele! am uitat sa specific, oare, ca nu joc la loto?! (dar as putea sa incep, ce naiba!, ca merita!) :)))

   Reply
 1. By Laura on

  he, he, aici nu ma incadrez, am mai putine perechi de pantofi decat media :-) Probabil nu mai mult de zece cu totul (sandale, cizme etc) Nu ca nu mi-ar placea pantofii, insa urasc sa cumpar pantofi din cauza marimii si atunci daca gasesc o pereche buna, trag cu dintii de ea. Asta-vara mai avea mama putin si imi dadea ea bani sa imi iau niste sandale doar-doar sa nu le mai port pe alea vechi ale mele, un model splendid de la Bata, dar de acum 4 ani :-) Credea, biata femeie, ca nu am bani sa-m iau altele cand de fapt eu nu voiam altele :-)

  Reply
 2. Pingback: Telegramă | teamcomm.ro

 3. Pingback: Daruri la aniversare: facem recapitulare! :) | teamcomm.ro

 4. By ella on

  Cu rusine, recunosc ca din tara, eu nu prea mi-am luat pantofi. Cum in ultimii 4 ani mergeam in fiecare vara sa muncesc in Italia, imi luam de acolo, mai ales ca prindeam si reducerile. :-) De cele mai multe ori, am preferat incaltamintea de la Bata http://www.bata.it/web/catalogo/collections-donna-contemporary-collection#eyJmaWx0ZXJzIjp7ImlkaXRlbSI6eyJ2YWx1ZSI6IjE1NTgwIn19LCJvcmRlcmluZyI6W3siaG93IjoiYXNjIiwia2V5IjoicHJpb3JpdHkifV0sImxpbWl0IjoyMCwib2Zmc2V0IjowLCJyZWN1cnNpdmUiOmZhbHNlfQ==

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *