Când eram copil, rochia mea preferată era una de voal, toată numai volane, cu picăţele mici, portocalii. O iubeam atât de tare încât aş fi purtat-o non stop şi nu pricepeam neam de ce naiba nu am voie să mă îmbrac cu ea şi la joacă sau la plimbare. Mama, draga de ea, încerca să-mi explice că ar fi păcat să stric rochia la joacă şi că mai bine o păstrez pentru ocazii speciale, aşa că, precum măgăruşul din Shrek, îmi făcusem un obicei din a întreba aproape zilnic dacă era rost de vreo ocazie specială. Habar n-aveam ce înseamnă asta; mie îmi plăcea că rochia aia mă face să mă simt eu specială, o mini-mama, aşa, aproape un om mare!

Între timp, am învăţat comoditatea dar, dacă vreau să mă simt specială, chiar şi fără ocazie, sic!, dincolo de alte “instrumente”, ies din sfera băieţească de confort a pantalonilor şi pun haine de femeie :)

Vă povesteam, săptămâna trecută, de rochia mea din cer şi mare, şi v-am spus să vă antrenaţi imaginaţia pentru ce va urma, iar acum vine continuarea! E vorba despre un concurs organizat de Activia pe cinci bloguri, aici, la Raluxa, Ana, Iuliana si Katyna, care presupune ca voi să vă imaginaţi cea mai cea rochie, perfect potrivită cu gusturile voastre (şi la propriu şi la figurat, vedeţi îndată!) şi cu silueta, o rochie creată special pentru voi de Rhea Costa, după indicaţiile şi măsurile voastre!

Dar pentru că toată treaba are şi un schepsis, iată-l: trebuie să vă imaginaţi această ţinută plecând de la culorile şi texturile prodselor Activia. Cu alte cuvinte, fie că vorbim de mătasea albă inspirată de Activia natur, sau de culorile fructelor – vişine, prune, lămâi, piersici, caise, kiwi, mure, zmeură, rodie, căpşune – sau de fulgii de porumb ori cerealele integrale, oricare dintre aceste combinaţii de culori, texturi, forme sau imprimeuri poate fi baza voastră de plecare pentru a vă imagina cea mai frumoasă rochie!

De asemenea, Rhea Costa a creat deja zece modele speciale pentru promoţia Activia în desfăşurare până pe 17 februarie – le găsiţi aici şi sunt frumoase, ieri le-am văzut şi live pe unele dintre ele – astfel că 42 de rochii vă aşteaptă cuminţi să le luaţi acasă! Tot acolo găsiţi şi un test care vă poate ajuta să vă decideţi care e rochia potivită pentu voi, dar şi regulamentul promoţiei!

Dar rochia pe care voi o puteţi câştiga este făcută special pentru voi! Catifea fină precum puful de piersică, satin de culoarea prunei, voal dulce ca o caisă, dantelă ca boabele de rodie… aţi prins ideea! Comentariile voastre în care îmi povestiţi despre cum ar trebui să fie această rochie o pot face să devină realitate, aşa că le aştept până pe 30 ianuarie, urmând ca pe 2 februarie să fie anunţată marea câştigătoare!

Pe cuvânt dacă ăsta nu e un concurs la care aş fi vrut şi eu să particip dar cum nu am voie, desigur, mă bucur că am ocazia să vă ofer această oportunitate aici, printrerânduri! Abia aştept să văd ce idei aveţi! :)

Share: