Înainte să încep a scrie rândurile astea, m-am plimbat un pic printre aşteptările şi concluziile generate de celelalte Social Media Camps, aşa cum se văd ele printre rânduri de blog personal. Cu bune şi cu mai puţin bune, îmi dau seama, totuşi, că anul trecut parcă eram un pic mai optimistă la capitolul aşteptări – nu de la tabără ci de la actorii principali ai spectacolului intitulat generic Social Media: companii, agenţii, bloggeri.

badge

Cu toate astea, lucru bun, observ că interesul şi investiţia (de timp, de bani) unora pe blogurile personale a crescut. Sunt semnele acelei profesionalizări despre care s-a tot vorbit la SMS-urile anterioare. De asemenea, am văzut şi campanii cu cap şi coadă, teasing şi follow-ups, campanii care schimbă vieţi (Lumină pentru Ursici, de exemplu), campanii de informare, idei isteţe şi execuţii bune, pitch-uri mişto pentru un subiect sau altul, real time marketing.  E de bine!

Totuşi, parcă a mai dispărut ceva din efervescenţă, sau poate sunt eu morocănoasă zilele astea cu început de iarnă şi zăpezi urbane, mai ştii? Oricum, mâine plec, din nou!, spre Pârâul Rece, la Poarta Bucegilor, pentru o nouă ediţie de Social Media Snow Camp, ca să-mi amintesc că nu trebuie să uităm să ne placă ce facem. Nu?!

Cei de la BIZ au pregătit un program intens de traininguri, discuţii, prezentări, prezenţe şi surprize. Vom vorbi, aşadar, despre campanii integrate, management de criză, strategii, ce e nou şi ce e vechi în Social Media, umor şi multe altele, dar ne vom şi distra pe măsură şi… peste!

drum
Aşa cum se cuvine, pentru că s-au implicat şi cred în întâmplări frumoase şi networking la înălţime, vă amintesc şi sponsorii acestei ediţii: Staropramen, Cora, Cosmote, Romtelecom, Calif, UniCredit, Danone, Coca-Cola, Samsung, Caroli.

Share: