Sigur pierd câteva ceasuri pe săptămână cu serialele. Sunt multe mișto și odată ce-ai apucat să urmărești câteva episoade, gata!, ești prins. Uneori, ani întregi, chiar dacă acțiunea pare că s-a diluat pe alocuri, cum ar fi cazul la Grey’s (mă rog, după ultimele episoade pare să-și revină).
Așa că e un lucru bun faptul că vă recomand unul mișto dar care, în plus, mai are un argument: episoade scurte, de vreo 20 de minute: Search Party | Căutări misterioase.
Am văzut deja primele și pot să spun că și-au găsit fanul. O combinație de mistery cu umor dark din categoria Seinfeld mai degrabă decât Friends.

Personajul principal e Dory, ea se ocupă de căutat, deci nu e un Finding Dory pentru oameni mari, deși ar putea fi, la nivel metafizic sau ceva, pentru că nici Dory nu știe prea bine pe ce lume e și care e sensul ei în viață. Și poate tocmai de asta, când vede un afiș de missing person pe stradă și o recunoaște pe fosta colegă de școală Chantal Witherbottom se apucă de o căutare frenetică în care-și atrage și prietenii: iubitul, Drew, care are tactul unui picior de canapea, Elliott, atât de plin de el încât dă pe dinafară, și Portia, care ar spune orice ca să dea bine. Și mai e și exul lui Dory, singurul care pare cât de cât articulat și știe ce-i de capul lui în viață.


E, asta e echipa care pleacă în căutarea lui Chantal, fosta colegă cu care nu prea aveau chestii în comun, că, deh, cu un astfel de nume e clar că n-avea cum să fie cea mai populară fată din școală, doar pentru că Dory n-are altceva mai bun de făcut.

Partea de mistery, deși e bine construită, a fost pentru mine mai degrabă un pretext pentru umorul din film, dar cumva m-a prins și aștept cu interes continuarea. Iar voi, dacă vreți să ajungeți ???la zi???, să vă uitați duminicile pe TNT, de la 21.05.
Cu plăcere!

PS Probabil în serialul ăsta o să vedeți una dintre cele mai funny scene de sex. Asta, sau o să aveți un deja vu… Hai, c-am zis prea mult deja!

Share: