July 30

Jocurile Olimpice: România în ziua 2

În caz că aţi fost mai interesaţi de rezultatele exit-poll-ului decât de calificările fetelor la gimnastică feminină, aflaţi că am ieşit pe locul patru şi, deşi, ne-am calificat la echipe, şi avem două fete la individual compus: Sandra Izbaşa şi Larisa Iordache. La finalele pe aparate, situaţia stă cam aşa:

Sărituri: Sandra Izbaşa

Bârnă: Cătălina Ponor şi Diana Bulimar

Sol: Sandra Izbaşa şi Cătălina Ponor

Se putea şi mai bine, dar, ţinând cont şi de accidentarea Larisei Iordache, e super! Bravo, fetele!

În alte ştiri olimpice, am bătut Marea Britanie în grupe la polo (mai e mult până departe, chill), am ieşit pe locul patru la sabie, băieţi, cu Rareş Dumitrescu, iar Elisabeta Samara continuă drumul spre sferturi, maine. În rest… la tenis n-am făcut mare brânză, la haltere, băieţi, 56 de kilograme, am ieşit pe locul 9 în finală… Camelia Potec n-a intrat în finală.

E drept, m-aş fi bucurat şi mai tare de rezultate bune la alte sporturi decât la gimnastică feminină unde oricum mă aşteptam să fim ok. Pe de altă parte, însă, într-o ţară în care priorităţile sunt atât de anapoda, aş spune că e foarte bine!

De mâine am o mică serie de materiale despre COSR şi partenerii acestuia la Olimpiadă, serie care începe cu un miniinterviu cu Violeta Beclea, care nu e doar o atletă de care suntem mândri ci şi Director de Marketing al COSR. Nu de alta, dar nu eu cred că nu trebuie să uităm că nu doar sportivii se străduiesc să iasă bine la Olimpiadă pentru România! :)

Cât despre referendum o să aflu direct rezultatele finale, mâine, fără să fi dat pe TV de ştiri în seara asta. Indiferent de decizia prin vot, validat sau nu, mă scutesc de circul şi isteria din seara asta..


Tags: , ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 30/07/2012 by ruxandra in category "JO2012

2 COMMENTS :

 1. By georgia on

  Cheers pentru un update complet :) Doar faptul ca avem sportivi de nivelul asta competitional este o mega performanta. Oamenii astia sunt eroi. Medalia e doar un accesoriu :)

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   e aproape complet, ca ieri ne’am mai dat si cu barca (am intrat la recalificari), si mai jucau si baietii tenis – s’a amanat pentru azi meciul, dar si fetele la dublu, cu surorile williams, cat ghinion sa ai!?
   in rest, insa, ai drepatate o mie la suta: medaliile sunt doar niste accesorii, iar sportivi romani merita toata admiratia si respectul nostru!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *