March 21

Noutăţi de la FITS 2011

E oficial, astăzi s-a anunţat perioada de desfăşurare a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, ediţia a XVIII-a sau majoratul, dacă preferaţi aşa: 27 mai – 5 iunie! Deci eliberaţi agendele, faceţi rezervările la hoteluri, vile şi pensiuni, scoateţi lornionul din bufet, doamnelor şi domnilor, ne pregătim de Festival!

Şi în acest an FITS propune peste 300 de evenimente în 60 de spaţii de jos – tradiţionale sau mai puţin tradiţionale – conferinţe, spectacole lectură, teatru-dans, marionete, proiecţii de lumini şi multe altele, iar tema acestei ediţii este Comunităţi.

Spectacolele de deschidere în 2011 sunt Idiotul, al Meno Fortas Nekrosius Theatre Company (Lituania), un adevărat maraton artistic de cinci ore, şi Tranziţie, al companiei germane Aktion Theater Pan.Optikum, un spectacol în aer liber ce pune în discţie problematica identităţii într-o comunitate.

Curând şi veşti despre acreditări!

 


Tags: , ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 21/03/2011 by ruxandra in category "FITS", "Teatru

5 COMMENTS :

 1. Pingback: RACG – sau Regia Autonomă de Cultură Generală

 2. By ada on

  “Idiotul” lui Meno Fortas Nekrosius Theatre Company nu e de pierdut ! Eu de abea astept. A

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   pentru mine cinci ore consecutive de teatru cred ca vor fi prea mult! si, pe urma, eu abia astept sa ies pe strazile festivaliere ale sibiului, sa ma bucur de bucuria publicului la reintalnire :)

   Reply
 3. Pingback: Impresii de la #PRBeta 2011 - Timișoara | Blogul Nămeților

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *